Boende 
För dig som vill övernatta i Mullsjö med omgivningar finns fler bra boendealternativ.


Mullsjö Hotell 
Är det möjligt att uppleva härligt friska dagar och avslappnade kvällar med god mat och dryck på närmare håll än i fjällen? Ja faktiskt. I Mullsjö, ett par mil norr om Jönköping, finns den höga klara luften. Den vackra naturen. Och tystnaden.

På hotellet finns dessutom varm inomhuspool, moderna konferenslokaler, fullständiga rättigheter, härliga lounger och ett brett aktivitetsutbud året runt.
​​Vi har paketerbjudanden att tillgå tillsammans med Mullsjö hotell. Kontakta oss för mer information.
www.mullsjohotell.se

 


Björkhaga Hotell och konferens
Hemtrevligt hotell mitt i centrala Mullsjö med fina rum, god mat och möjligheter att använda hotellets spaavdelning. Här får du ett supergott bemötande och kan slappna av innan eller efter äventyren på Hagårds Lagård.
​Vi har paketerbjudanden att tillgå tillsammans med Björkhaga hotell och konferens. Kontakta oss för mer information.

www.hotellbjorkhaga.se
´


Marston Hill 
Marston Hill ligger vackert beläget på en sluttning med utsikt ner över Mullsjödalen och Mullsjön. Sedan 1924 har Marston Hill varit ett interkulturellt centrum. Från Marston Hill kan du promenera eller cykla till Hagårds Lagård.
www.marstonhill.com

 


Sjöhaga Pensionat
Sjöhaga Pensionat är ett Bed & Breakfast i Furusjö strax utanför Habo. Där kan man njuta av en historisk miljö, en vacker natur och sova till ljudet av tystnad. Sjöhaga Pensionat arrangerar hundläger, fest, bröllop, konferens och mycket annat.
www.sjohagapensionat.se