Mångkamp 

Hagårds Lagårds mångkamp är något utöver det vanliga. Med både zipline och skytteinslag lovar vi en upplevelse som du och dina kamrater/kollegor kommer att komma ihåg. Länge.
Perfekt för möhippor/ svensexor/ företagskick-off eller om du bara vill ha hjärtligt kul med dina kompisar!

Så går det till:
Ni väljer själv vilka aktiviteter ni vill göra. Kostnad är per person och aktivitet.


Klättervägg
Här gäller det att klättra med en tennisboll upp till toppen på vår fina klättervägg och lägga bollen i stupröret. När bollen kommit ned stannas tiden. Laget med bästa tid vinner. Se video på detta här.

Vattenzipline
Här gäller det att få så mycket vatten som möjligt med sig i en mugg samtidigt som man åker i en zipline (och landar!). Laget med flest ml. vatten kvar vinner momentet.

På pricken
Lagen ska försöka träffa prickarna på en skidskyttetavla.Laget med flest träffar vinner grenen.

Älgbanan
Här skjuter vi med paintbollgevär mot en rörlig tavla. Laget med flest träffar vinner.

Styr båten mot land
Lagdeltagarna ska paddla, tre i taget, en bana. Tricket är att de 2 som paddlar har förbundna ögon, medan den som sitter i mitten ska ledsaga de två som paddlar. Övningen går på tid.

   
Trampbilsrace
Bli som barn på nytt. Här gäller det att trampa med trampbilar för vuxna så snabbt det går runt en bana . Laget som tar sig runt på kortast tid vinner momentet.

Gemensam balans 
På kortast möjliga tid ska lagen ta sig över ett fiktivt vattendrag. I början står alla "på land". Genom att lägga ut brädlappar att gå på, ska hela laget ta sig över till andra "stranden".

Blindstyrning av skottkärra
Här bildar laget par. En person ska köra en annan i en skottkärra runt en bana. Den som kör har ögonbindel och får hjälp av kompisen för att komma rätt. Alla par klockas. och det är lagets totala tid som räknas.

Tandemskidor
Här handlar det om att lagen ska ta sig fram på en viss sträcka på tid. Samtliga i laget fästs vid ett par skidor/ brädor 

Priser​

Priser för privatpersoner
Priser för företag
Priser för skolor och föreningar