Höghöjdsbana & Ziplinebana

Höghöjdsbana består av nio plattformar och nio hinder som är byggda cirka åtta meter ovanför marken. Sista hindret är en zipline ner till marken. Till den finns också av en zipline eller linbana som går över den nedre dammen samt tre alldeles nya ziplinebanor i skogen. 

Så går det till
Vi börjar med att skriva kontrakt och ordna med betalning. Är du under 18 år och inte har målsman med, skriv ut och fyll i detta dokument. Klicka här.
Därefter tar vi på oss utrustningen och vandrar från Hagårds Lagård till höghöjdsbanan. Där har vi först en säkerhetsinstruktion och du får testa utrustningen på låg höjd. Sedan går du höghöjdsbanans åtta hinder, som avslutas med en skön linbana. Därefter åker du våra fyra andra ziplinebanor, en över vatten och tre i skogsmiljö på en total längd av 500 meter. Du får göra aktiviteterna tills det är dags att vandra tillbaka till Hagårds Lagård. Tänk på att
Ta på dig bekväma kläder och bra skor att klättra i. Du bör ha långärmade kläder och långbyxor. Tights eller sportbyxor är bra. Många tycker det känns skönt att ha ett par handskar på sig. Regn utgör inga hinder för att klättra, däremot avvaktar vi om det kommer ett åskväder. Vi har nolltolerans mot alkoholintag innan klättring. Tänk därför på att komma spik nykter. Däremot kan alkoholfri dryck med fördel tas med till äventyrsparken då man kan bli törstig av klättringen, i synnerhet soliga dagar!

 

Beräknad tidsåtgång
ca. 2 timmar

Maxvikt
120kg


Ålder och längd
Vi har ingen miniålder, men en rekommendation är från ca 10 år. Barn under 140 cm bör ha med vuxens sällskap i banan. Gravida och personer med hjärtproblem avråds från klättring.

Priser
Priser för privatpersoner
Priser för företag​
Priser för skolor och föreningar

loading...