Planera aktivitet!


 

Nu går det jättebra att klättra i Hagårds Lagårds höghöjdsbana med fyra längre ziplines. Boka i bokningsverktyget nedan.Tänk på att komma en kvart innan starttiden.

Prova också vår fina klättervägg med en enklare klätterled. 


Vi tar även emot grupper för våra övriga aktiviteter, mångkamp, skytteaktiviteter och paintball.
Vill du bara använda våra lokaler med kök och full konferensutrustning går det också bra.
Priser och m
inibelopp hittar du under fliken priser

Boka gör du i förväg online, på telefon
0392-20000 eller mejla:

info@hagardslagard.se

Det går att chansa för en drop-in tid men kom ihåg att bokad gäst går före obokad!

Välkommen!

Jessica och Håkan Hagård

Möhippa och svensexa


Det här är bästa stället för en möhippa eller svensexa i Jönköpingsområdet. Lagomt utmanande-väldigt kul!
Hör av er så fixar vi en superdag!

 


Höghöjdsbana med ziplines, paintball eller mångkamp

Hagårds Lagård erbjuder äventyr till såväl privatpersonerföretagsgrupper som vill arbeta med teambuilding som skolor och föreningar. Vi har olika spännande aktiviteter att erbjuda som också passar utmärkt för möhippor och svensexor. Vår höghöjdsbana är åtta meter hög. Paintball spelar vi i fin skogsmiljö och vår mångkamp blir allt mer populär. Vi erbjuder även skytte av olika slag.


Det känns tryggare att gå höghöjdsbanan när du vet att vi använder oss av det säkraste systemet Roperoller. Det gör att vi också kan välkomna barn i banan. Höghöjdsbanan är byggd av Äventyrupplevelser som bland annat har byggt den i Kolmården. I äventyrsparken får du även slänga dig ut i fem ziplinebanor på totalt 500 meter. Vill du hellre skjuta lerduvor, då går det också bra. Vi snickrar ihop ett paket som passar just dig och din familj, kollegor eller kamrater. Vi finns mellan Habo och Mullsjö, bara en halvtimmes bilresa från Jönköping och 40 minuter från Falköping.


Mer äventyr åt folket!
Kontakta oss gärna:


Håkan och Jessica Hagård 


info@hagardslagard.se

 

Konferens eller kick-off 


Vill ni ha ett möte eller konferens​ nära Jönköping i samband med en rolig aktivitet. Då är ni välkomna att boka vår möteslokal kombinerat med en aktivitet.

Lokalen rymmer max. 25 personer. Utrustning i form av projektor, whiteboard, blädderlock, ljudanläggning etc. finns. Under våren 2016 har vi byggt en separat matsal för bättre service. Se våra konferenspaket!

 

loading...


 "Aktivitetsdagen på Hagårds Lagård var väldigt spännande. Höghöjdsbanan och zipline var upplevelser utöver det vanliga. Mångkampen passade alla och vi gick härifrån med ett leende på läpparna. Så trevligt att jag sedan återvände hit med min sambo"

Vasilj Lundberg, Kongsberg Automotive